Bemiddeling

U kunt bij ons terecht voor de aankoop- en/of verkoopbemiddeling van uw auto.

Wanneer u een zoekopdracht geeft gaan we eerst samen bekijken aan welke wensen en eisen uw auto moet voldoen. Daarbij geven wij u de nodige tips en adviezen. Wij gaan voor u aan de slag en komen bij u terug als we de perfecte wensauto hebben gevonden.

Bij de aankoop van uw auto verzorgen wij indien gewenst een aankoopkeuring en doen wij voor u de aankooponderhandelingen. Wij helpen u bij de administartieve- en fiscale afhandelingen bij invoer van uw auto uit het buitenland. Ook kunnen wij voor u helpen te bekijken welke verzekeraar de gunstigste voorwaarden heeft tegen een zo voordelig mogelijke premie.

Bij verkoop van uw auto nemen wij u alle verkoopperikelen uit handen. Dit heeft onder andere als voordeel dat u geen onbekenden bij u aan de deur krijgt. Wij zorgen er op verschillende manieren voor dat uw auto bij zoveel mogelijk potentiele kopers onder de aandacht komt. Wij houden u op de hoogte van onze activiteiten en melden ons bij u als de verkoop daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. U ontvangt van ons onder ander het vrijwaringsbewijs en dragen zorg voor de verder afwikkeling van de verkoop van uw auto.