Nieuws

Juni Actie:

Gratis Kärcher accu ramenstofzuiger bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt voor je auto.

Ideaal voor thuis, auto, caravan, camper, e.d.

Bel voor het maken van een afspraak: 06-16340030.

Welkom bij ASB.
Auto Service Bornkamp

(NB: Actie zolang de voorraad strekt).

De promo film van ASB Auto Service Bornkamp is klaar en kun je op deze website bekijken op de home page. Gemaakt door W.Maas Productions.


Auto Service Bornkamp: Klanttevredenheid als belangrijkste speerpunt 2019

Een 5-sterrenspcialist gaat voor 100% tevreden klanten. Om deze filosofie te hanteren, hoef je echter niet perse een winkel te hebben. Een goed voorbeeld hiervan is Auto Service Bornkamp.

Sinds 2003 fungeert het Dongense bedrijf als automakelaar voor de bemiddeling in aan- en verkoop en neemt alle zorgen omtrent je auto uit handen. “Iedereen met een mobiliteitsvraagstuk kan bij mij aankloppen”, legt eigenaar Hans Bornkamp uit. “Dit kan zowel voor de aan- als verkoop van je auto. Veel mensen hebben geen zin om een showroom binnen te stappen. Zij kunnen hun wensen bij mij weg leggen en ik ga voor ze op zoek. Of het nu om een auto met een waarde van € 500,00 gaat of een auto van € 80.000,00: als het een courante auto is, weet ik hem te vinden. Het zelfde geldt voor de verkoop. Omdat veel mensen het niet prettig vinden om met een auto te leuren en mensen aan huis te krijgen, neem ik alles omtrent de verkoop over. De klant weet zeker dat de auto voor een goede prijs verkocht wordt, zonder dat er naar omgekeken hoeft te worden.

Mijn uitgebreide netwerk is ook in te schakelen voor onderhoud, reparaties en APK. Het volumevoordeel dat ik behaal, merkt de klant direct in zijn portemonnee. 

“Ik ben altijd open en direct richting mijn klanten”, vertelt Hans. “Mijn klanten zeggen regelmatig dat ze het plezierig vinden om met me op pad te gaan. De praktijk leert dat we het meestal een paar minuten over de auto hebben om vervolgens leuke gesprekken over hele ander zaken te voeren. Toen ik hoorde dat er het kwaliteitskeurmerk 5-sterenspecialist een norm in het leven heeft geroepen voor klanttevredenheid, was ik hier direct in geïnteresseerd.

Goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie – de kernwaarden van het keurmerk – vind ik namelijk belangrijke speerpunten binnen mijn bedrijfsvoering. Ik ben er daarom erg trots op dat ik officieel erkend ben als 5-sterrenspecialist.

Nog trotser ben ik op alle positieve beoordelingen door mijn klanten!” Alle klantbeoordelingen van Auto Service Bornkamp kun je hier vinden:
https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/auto-service-bornkamp#beoordelingen-ervaringen

Nieuwsgierig naar wat Hans Bornkamp voor jou kan betekenen? Neem eens contact op via 06-16340030 of kijk op www.autoservicebornkamp.nl

inloggen